Dilluns, en Claudi fa costat a la Joana, a "La Riera"

Dilluns, a les 15.50, a TV3, al capítol 1.408 de "La Riera", la Joana interromp una reunió del Claudi a l'Ajuntament quan sent impulsos de tornar a autolesionar-se. El servei al Bonaboca no va bé el dia que la Maribel se'n va a cuinar el seu primer banquet per als creueristes. A més, en Quiroga fracassa en un nou intent de reconciliar-se amb la Carol.

La Joana, incapaç de deixar de pensar en el seu marit mort, continua reclamant l'ajuda del Claudi. Ell, que també veu com l'Adrià no porta gens bé que la Joana i la Nerea s'hagin instal·lat a casa, organitza una sortida per anar a buscar bolets, una activitat que solien fer mare i filla amb el Jordi.

La Maribel s'ha passat la nit treballant i ha deixat instruccions ben clares al Bruno per assegurar-se que el servei sense ella vagi com una seda. Malgrat els seus esforços, el servei, mentre ella està cuinat el seu primer banquet per als creueristes, no anirà gens bé.

En Quiroga, que fracassa en un nou intent de reconciliar-se amb la Carol, es desespera en veure que la seva germana li ha encolomat el gos.

tv3.cat/lariera

facebook.com/lariera

spotify

Anar al contingut