Lídia Heredia, presentadora d'"Els matins"
Lídia Heredia, presentadora d'"Els matins"
Dimecres, a partir de les 8.30

Decisions transcendentals sobre clima i economia, a "Els matins"

Demà, dimecres, a partir de les 8.30, "Els matins", dirigit i presentat per Lídia Heredia, analitzarà les transcendentals decisions sobre clima i economia que s'han de prendre tant a la cimera mundial d'aquesta setmana organitzada per Biden com en el repartiment de fons europeus. Se'n parlarà amb Mar Reguant, professora d'Economia Ambiental a la Nothwestern University de Chicago, que ha assessorat el govern francès i el català.

El futur de les universitats

Se li preguntarà al rector de la UAB i president de l'associació que uneix les universitats públiques, Javier Lafuente, per les reivindicacions dels estudiants en les protestes d'aquests dies i pels plans de futur de les universitats.

Dones futbolistes

Es parlarà de futbol femení, de la primera generació de dones futbolistes professionals, amb l'estrella del Barça Aitana Bonmatí i la periodista Danae Boronat, autora de "No las llames chicas, llámalas futbolistas".

Tornen els Pallapupas

El programa anirà a l'Hospital del Mar, ara que els Pallapupas han pogut tornar a fer somriure nens i nenes ingressats o en tractament, després d'un any sense poder-los visitar.

El moment de perdre la consciència

El metge anestesiòleg Juan Fernández-Candil explicarà l'estudi en què han pogut determinar el moment exacte en què es deixa d'estar conscient en una anestèsia. I l'acompanyarà Sara Zarzoso, una de les voluntàries que ha participat en les proves.

La taula d'"Els matins"

Neus Tomàs i Álex Sàlmon comentaran i contextualitzaran els titulars del dia. Mayka Navarro repassarà l'actualitat policial, en especial el protocol sobre l'ús del foam. I Natza Farré ens dirà què n'opina, del debat sobre la Superlliga.

tv3.cat/elsmatins

facebook.com/elsmatins

twitter.com/elsmatins

Anar al contingut