Cristina Puig
Cristina Puig
Dissabte, a les 22.05

David R. Vidal, Pere Soler i Magda Campins, a "Preguntes freqüents"

Demà, dissabte, a les 22.05, a TV3, una nova edició de "Preguntes freqüents", programa presentat per Cristina Puig per omplir la nit d'informació rigorosa, mirades alternatives i entreteniment vinculat a l'actualitat.

Serà amb David R. Vidal, exespia del CNI; Pere Soler, que era director general dels Mossos d'Esquadra en el moment dels atacs terroristes; Carlos Enrique Bayo, el periodista que va denunciar que l'imam de Ripoll, cervell dels atemptats, va ser fitxat pel CNI, i Magda Campins, presidenta del comitè científic que assessora la Generalitat i cap de Medicina Preventiva i Epidemiologia del Vall d'Hebron. L'actuació musical anirà a càrrec del grup Siderland, que interpretarà la cançó "Només vull amor".

"Preguntes freqüents" entrevistarà l'exespia del CNI David R. Vidal, que va fer seure el comissari Villarejo al banc dels acusats a conseqüència de la denúncia que va enviar a la Fiscalia. Aquesta setmana, Villarejo ha suggerit vinculacions entre els serveis secrets i els atemptats del 17A.

També es parlarà amb Pere Soler, que era director general dels Mossos d'Esquadra en el moment dels atacs terroristes. I amb Carlos Enrique Bayo, el periodista que va denunciar que l'imam de Ripoll, cervell dels atemptats, va ser fitxat pel CNI com a confident.

La setmana vinent el govern relaxarà algunes de les restriccions contra la covid. Se'n parlarà amb Magda Campins, presidenta del comitè científic que assessora la Generalitat i cap de Medicina Preventiva i Epidemiologia del Vall d'Hebron.

A més, el programa tindrà les col·laboracions de Quico Sallés i de Pilar Rahola, que farà un cara a cara amb Àngels Chacón, líder de Centrem, el nou partit polític que s'ha presentat aquesta setmana.

A cadires de periodistes hi haurà Sara González, Manel Manchón, Andreu Barnils i Esther Jaén.

L'actuació musical anirà a càrrec del grup Siderland, que interpretarà la cançó "Només vull amor". 

tv3.cat/preguntesfrequents

facebook.com/FAQSTV3

twitter.com/FAQSTV3

instagram.com/FAQSTV3

 

Anar al contingut