Dijous, a les 22.05

Com són les reunions del Procicat, a "Polònia"

Demà, dijous, a les 22.05, l'espai de sàtira política "Polònia" descobrirà com reacciona Pedro Sánchez (Pep Plaza) davant l'aturada a Europa de la vacuna Janssen i com gestiona l'anunci de males i bones notícies.

També se sabrà quins criteris fa servir la ministra de Sanitat, Carolina Darias (Alba Florejachs), per decidir com s'executa el pla de vacunació.

Com que les negociacions entre Junts i Esquerra s'eternitzen i no hi ha president, a la Generalitat de Catalunya, s'hi han instal·lat uns okupes. L'única manera de fer-los fora serà formant govern. Estaran disposats a recuperar la sala Tàpies?

I després de més d'un any de pandèmia, el "Polònia" tindrà accés a les reunions del Procicat i se sabrà, per fi, com es prenen les decisions i qui en són els responsables.

Isabel Díaz Ayuso (Lara Díez) vindrà corrents des de Madrid, però Pablo Casado (David Marcé) i Martínez-Almeida (Albert Mèlich) li pararan els peus per demanar-li que deixi d'avançar per la dreta el líder del partit.

Després que Carles Puigdemont (Queco Novell) presentés fa uns dies el carnet del Consell per la República Catalana, ara ha creat un nou club: El Club Súper Consell. Fiu!

El "Sense ficció" d'avui està dedicat al dia de l'orgull nazi. Els feixistes es queixen que alguns mitjans fan servir eufemismes per anomenar-los i per això han decidit crear un dia per reivindicar-se.

Som a les portes de Sant Jordi i enguany les restriccions de mobilitat han deixat grans històries inventades, plenes de fantasia i imaginació. Es podrà descobrir com les llibreries ja tenen a la venda les millors obres de ficció d'aquest any: els certificats d'autoresponsabilitat.

tv3.cat/polonia

facebook.com/polonia

twitter.com/poloniatv3

youtube.com/polonia

Anar al contingut