Roger Carandell conversa amb La gata de Schrödinger
Roger Carandell conversa amb La gata de Schrödinger sobre ciència i creença
Demà, a les 22.45

Ciència i creença, a "L'altra cara"

Demà, dijous, 10 de juny, a les 22.45, el 33 emetrà el sisè i últim capítol de "L'altra cara", un programa "digital first" presentat per Roger Carandell sobre temes socials que preocupen els joves.

Aquest sisè capítol de demà, el protagonitza la periodista i divulgadora Rocío Vidal, creadora de contingut digital d'èxit coneguda coma La gata de Schrödinger pel seu caràcter crític.

En un món en què el paper de la ciència té cada vegada més pes, en quina situació s'ha quedat la religió? Si bé es cert que l'anomenat mètode científic sembla el millor camí per acostar-se a la objectivitat, en els últims anys hi ha hagut un creixement rotund de les pseudociències i creences alternatives: terraplanisme, homeopatia, llei de l'atracció...

En aquesta ocasió, Roger Carandell ha anat a buscar la periodista, divulgadora científica i youtuber Rocío Vidal, més coneguda com la Gata de Shrodinger, per analitzar per què, a vegades, s'utilitza la fe, per donar resposta a aquelles qüestions que la ciència no ha sabut explicar.

El programa

"L'altra cara", un programa "digital first", que ha emès el 33, és un "talk show" juvenil conduït per Roger Carandell, el presentador del programa de les nits de Catalunya Ràdio, "Adolescents XL", que convida a la reflexió i al debat.

En cada entrega, el programa ha tractat un tema d'interès juvenil diferent, amb una mirada oberta i innovadora. Durant sis capítols de 25 minuts, s'ha parlat de noves sexualitats, immigració, globalització, comunicació, bullying i ciència i creença. Per fer-ho, Roger Canadell ha anat a buscar un creador de contingut digital d'èxit i amb experiència i coneixement sobre la qüestió. Una cara coneguda a les xarxes, que ha explicat la seva experiència i donat la pròpia visió sobre el tema, que coneix ben de prop.

"L'altra cara", una producció de TV3 amb la col·laboració de YouPlanet, va ser una de les propostes seleccionades en la segona convocatòria pública de projectes audiovisuals innovadors per a la programació del 33 que la CCMA va obrir ara fa un any.

El 33 ha emès "L'altra cara" cada dijous, a les 22.45. Tots els episodis estan disponibles a TV3alacarta i al canal de Youtube. És una producció de TV3 amb la col·laboració de YouPlanet sorgida de la segona crida de projectes del 33.

tv3.cat/laltracara

Anar al contingut