Diumenge, després del "TN vespre"

"Calma in-tensa", l'homenatge de TV3 als afectats per la Covid-19

Diumenge, després del "TN vespre", TV3 estrena "Calma in-tensa", un espai basat en imatges de gran impacte visual i emocional que vol ser un homenatge als que ens han deixat pel coronavirus, als que hi han lluitat i als que encara hi lluiten.

El programa "Calma in-tensa" és una peça de caràcter estrictament audiovisual, impulsada per l'àrea d'imatge de TV3, que vol ser l'homenatge de Televisió de Catalunya a tots aquells que ens han deixat per la Covid-19. També als que han lluitat contra aquesta pandèmia o als molts que encara ho segueixen fent dia a dia.

L'espai es basa en imatges de gran impacte visual i emocional sobre l'efecte que el coronavirus ha tingut sobre el territori i en les nostres vides. No conté ni diàlegs ni narració.

Tant aquestes imatges com el discurs audiovisual responen a mots com: SOROLL, SILENCI, CONFINAMENT, FE, ESPERANÇA, HEROIS, RESISTIR… Són les paraules que acompanyaran en aquest viatge que vol ajudar a reviure totes aquelles sensacions i emocions que s'han viscut en els dies de confinament més dur al país.

La banda sonora de la peça s'articula amb els actors Pep Cruz i Sílvia Bel recitant, així com amb la música de Clara Peya o els Stay Homas des del seu terrat. També hi intervenen Lluís Llach, Judit Neddermann, Gemma Humet i Santi Balmes amb la versió d'"Un núvol blanc" contra el coronavirus per la campanya "Jo em corono" i Silvia Pérez Cruz.

Diferents equips de TV3 van estar gravant per molts racons i ciutats de Catalunya en els dies que el confinament era més estricte. Les imatges que van obtenir són, ara ja, fons patrimonial. D'aquest material i d'altre rodat des de drons o helicòpter en surt la gran base per fer aquest viatge emocional. A més, s'ha pogut gravar Clara Peya interpretant al seu piano al bell mig d'un prat, els Stay Homas al seu terrat de confinament, i Pep Cruz i Sílvia Bel també als seus llocs de "residencia confinada".

UN PROGRAMA DE:

Mai Balaguer
Jordi Fàbregas
Paulí Subirà i Claramunt

PRODUCCIÓ

Montse Rovira Gil

AJ. REALITZACIÓ I MUNTATGE

Joan Simó

IMATGE

David Bou
David Burillo
Carles de la Encarnación
David Fàbregas
Ignasi Pastori

CORRECCIÓ DE COLOR

Marta Abella

DISSENY GRÀFIC

Esther Febrer

MUNTATGE MUSICAL

Assumpta Caihuelas

DOCUMENTACIÓ

Montse Bailac

TÈCNIC DE SO RODATGE

Toni Garcia Arrabal
Efrem Carbó

POSTPRODUCCIÓ D'ÀUDIO

Albert Juves Coll

PRODUCCIÓ EXECUTIVA

Blanca Cot Casanovas

AGRAÏMENTS

Abadia de Montserrat
Hotel Barcelona Edition
Mercat de la Boqueria
Mossos d'Esquadra
Port de Barcelona
Begoña Alberdi
Jordi de Temple
Jota Fernández
Paco Hernàndez
Mònica Jaumendreu
Sílvia Bel
Pep Cruz
Stay Homas
Clara Peya

tv3.cat

Anar al contingut