Cristina Puig
Cristina Puig
Dissabte, a les 21.55

Assita Kanko, Toni Cruanyes i Pilar Eyre, a "Preguntes freqüents"

Dissabte, a les 21.55, una nova edició de "Preguntes freqüents", presentat per la periodista Cristina Puig, amb Assita Kanko, eurodiputada de la Nova Aliança Flamenca; Jaume Asens, portaveu d'En Comú Podem al Congrés; Francesc Jufresa, advocat penalista; Pilar Eyre, periodista; Toni Cruanyes, editor i presentador del "TN Vespre", i Ousman Umar, emprenedor i les actuacions de Montse Castellà i Gemma 4.

Cristina Puig entrevistarà Jaume Asens, portaveu d'En Comú Podem al Congrés, i Francesc Jufresa, advocat penalista, per analitzar la reforma del Codi Penal impulsada pel govern d'esquerres que vol rebaixar les penes per sedició. Asens i Jufresa també valoraran la suspensió del president Torra com a diputat i l'inici del judici a la cúpula dels Mossos.

A "Preguntes freqüents" també es conversarà amb l'eurodiputada de la Nova Aliança Flamenca, Assita Kanko, que va ser l'amfitriona de Carles Puigdemont i Toni Comín quan van recollir la seva acreditació com a eurodiputats.

Les periodistes Pilar Rahola i Pilar Eyre analitzaran la figura de Marisol, ara que ha estat distingida amb el Goya d'Honor. Marisol va estar present indirectament a la constitució del Congrés espanyol a través la samarreta de la diputada de la CUP, Mireia Vehí.

Completarà el "FAQS" una conversa entre l'editor i presentador del "TN Vespre", Toni Cruanyes i l'emprenedor social Ousman Umar ara que Cruanyes ha publicat "Un dels nostres. Identitats en conflicte a Catalunya". Amb ells es parlarà de periodisme i de l'actual moment polític des de dues visions ben diferents.

A més, el programa comptarà amb l'actuació especial de Montse Castellà, cantant de les Terres de l'Ebre. També es comptarà la col·laboració de Quico Sallés i l'actuació de les catalanocubanes Gemma 4.

A cadires hi seuran els periodistes Neus Tomàs, Rodolfo Irago, Gemma Liñán i Laura Fàbregas.

tv3.cat/preguntesfrequents

facebook.com/FAQSTV3

twitter.com/FAQSTV3

instagram.com/FAQSTV3

 

Anar al contingut