Raquel Sans presenta l'especial "L'endemà. L'economia contagiada"
Raquel Sans presenta l'especial "L'endemà. L'economia contagiada"

Aquesta nit, "Coronavirus Covid-19 especial" amb Raquel Sans

TV3 i el 3/24 oferiran un programa especial per informar amb detall de la situació d'emergència per l'expansió del brot de coronavirus. Presentat per Raquel Sans, "Coronavirus Covid-19 especial" s'emetrà després del "TN vespre" i analitzarà amb detall la situació de crisi en diferents àmbits, a més del sanitari, com l'econòmic, el cultural o l'esportiu. Aquest especial es podrà tornar a veure aquest diumenge.

Aquesta nit, TV3 i el 3/24 alteraran la seva programació habitual i oferiran l'espai "Coronavirus Covid-19 especial", de manera simultània, després de l'edició del "TN vespre". Seguint amb l'objectiu de ser referència informativa i divulgativa sobre la situació d'emergència mundial pel creixement del brot de coronavirus, el programa, presentat per Raquel Sans, informarà de la situació i analitzarà totes les repercussions que aquesta pandèmia ha generat en diferents àmbits.

Per conèixer l'actualitat de la situació sanitària, Raquel Sans conversarà amb el doctor Joan Guix, secretari de Salut Pública del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. També es connectarà amb veïns d'Igualada per saber com s'està vivint la situació de confinament de la població de la Conca d'Òdena.

El programa també comptarà amb les intervencions dels corresponsals de TV3 i Catalunya Ràdio a diferent ciutats per saber com es du a terme la gestió pública de la pandèmia: Albert Calatrava, des de Madrid; Xesco Reverter, des de Nova York; Eduard Rubió, des de Roma; i Francesc Canals, des de Pequín.

Un altre dels protagonistes de l'especial serà l'economista Antón Costas, que parlarà de l'afectació d'aquesta crisi en l'àmbit empresarial i econòmic.

Altres sectors afectats per la situació de crisi per la pandèmia del coronavirus són el cultural i l'esportiu. Un reportatge de Jofre Font analitzarà l'afectació en l'àmbit de la cultura i l'oci, i Marc Negre, des del plató i també amb un reportatge, farà el mateix sobre la situació en les competicions esportives.

 

tv3.cat

324.cat

 

#NouCoronavirusTV3

 

Sant Joan Despí, 13 de març del 2020

 

Anar al contingut