Aquest Nadal, un munt de superactivitats gratuïtes, amb el carnet del Super3

A punt de començar les vacances escolars de Nadal, els súpers podran gaudir gratuïtament d'activitats noves, amb el carnet del Super3. A més de les habituals, podran assistir a representacions d'"Els Pastorets" i de pessebres vivents, a espectacles musicals, de teatre i de circ, així com practicar esquí nòrdic en diverses estacions d'esquí catalanes. D'altra banda, aquest cap de setmana del 14 i 15 de desembre hi haurà el Supercapdesetmana superklimàtic al CosmoCaixa de Barcelona, i dissabte, els súpers podran participar en l'acció solidària "Posa't la gorra", de suport als nens i nenes amb càncer.

S'acosten les vacances de Nadal i tots els súpers podran gaudir gratuïtament d'activitats noves, amb el carnet del Super3, a més de les ja habituals. N'hi ha més de 150 repartides per tot el territori i totes són completament gratuïtes. Totes aquestes activitats es poden consultar al web del Super3, super3.cat, i a l'app Super3 Carnet.

A banda de les propostes habituals, durant aquestes festes els súpers podran assistir gratuïtament a les representacions d'"Els Pastorets" del barri de Sants de Barcelona, la Palma de Cervelló, l'Ametlla de Merola, Calaf i Igualada. I seguint amb la tradició, el carnet del Super3 també els donarà accés gratuït a les representacions dels diferents pessebres vivents que es fan arreu del territori, com, per exemple, a Corbera del Llobregat.

Pel que fa a l'esport, els súpers podran practicar esquí nòrdic a les estacions de Tavascan, Guils-Fontanera, Aransa, Lles, Sant Joan de l'Erm, Tuixent-La Vansa i Viròs-Vallferrera.

El 30 de desembre, els súpers també podran visitar "La ciutat dels Somnis" a la Fira de Barcelona, un espai on els nens i nenes podran aprendre i divertir-se amb valors, participant en diversos tallers i activitats. I a l'Auditori de Cornellà, podran assistir a dos espectacles: el 15 de desembre, al "Concert a Tempo d'Umore", un muntatge còmic i musical amb una banda sonora amb les peces més conegudes dels autors més reconeguts de la música clàssica; i el 22 de desembre, a l'espectacle "Zaquizami", on joguines i andròmines abandonades en unes golfes o traster cobren vida, busquen oportunitats noves i fan dels seus defectes virtuts. En tots dos casos, hi haurà un berenar previ al hall del teatre, que anirà acompanyat de música, cançons o tallers.

I els amants del circ podran gaudir de les representacions del Circ Històric Raluy, que presenta el nou espectacle, "Un viatge en el temps", ple de màgia, humor, piruetes i dansa, amb artistes de tot el món. A més, també podran descobrir, el 28 de desembre, al Centre Cultural Terrassa, el muntatge "Circ de l'Any", un espectacle amb algunes de les disciplines més arriscades del món del circ.

 

"Posa't la gorra!"

Dissabte, els súpers podran anar al parc de la Ciutadella de Barcelona i participar, un any més, en l'acció solidària "Posa't la gorra!", de suport als nens i nenes que tenen càncer. Els assistents podran gaudir d'un matí ple d'actuacions, música i activitats. La gorra continuarà sent la protagonista indiscutible de la campanya i necessària per participar en les activitats.

Serà la 19a edició de "Posa't la gorra!" i la presentarà pel Mag Lari. Hi actuaran Zebrass Marching Band, la Coral Infantil de l'Escola Municipal de Música de Sant Andreu i el grup musical Xiula. A més, al llarg de tot el matí, hi haurà diversos tallers participatius.

 

Supercapdesetmana suplerklimàtic al CosmoCaixa

Aquest cap de setmana del 14 i 15 de desembre, els súpers podran accedir totalment gratis al CosmoCaixa, a Barcelona, per participar en el Supercadesetmana superklimàtic, per frenar el canvi climàtic.

Els súpers podran descobrir la nova sala Univers, un recorregut interactiu que permetrà descobrir el cosmos i la seva evolució des del "big bang" fins ara. A més, també podran participar en diferents activitats exclusives, com el Planetari, els laboratoris, el Toca-toca o Creactivity, tant dissabte com diumenge, durant tot el dia.

Per participar en aquest Supercapdesetmana superklimàtic, només cal identificar-se amb el carnet del Super3 al mostrador d'informació del CosmoCaixa.

 

super3.cat

super3.cat/superactivitats

facebook.com/clubsuper3

Anar al contingut