Lídia Heredia, presentadora d'"Els matins"
Lídia Heredia, presentadora d'"Els matins"
Dijous, a partir de les 8.00

Anàlisi de les llistes electorals, a "Els matins"

Demà, dijous, a partir de les 8.00, "Els matins", el programa dirigit i presentat per Lídia Heredia, analitzarà què ha passat amb les primàries i com els partits han acabat imposant els candidats a les llistes electorals, amb l'assessor de comunicació política Antoni Gutiérrez Rubí i el professor de Ciència Política Lluís Orriols.

El judici del procés
El programa estarà pendent de les declaracions dels agents de la Guàrdia Civil que testificaran en la sessió del judici del procés.

La taula d'anàlisi
A la tertúlia, hi participaran Ferran Espada, Gemma Ubasart, Ferran Casas i, des de Madrid, Ernesto Ekaizer.

Despolaritzar la política
Lídia Heredia també entrevistarà el director de l'Institut Català Internacional per la Pau, Kristian Herbolzheimer, que planteja estratègies per impedir que en les situacions de conflicte es magnifiquin els pols oposats i que ha identificat les dinàmiques de polarització en el cas català.

Debatre o no debatre
L'especialista en xarxes Juan Soto Ivars analitzarà els efectes d'entrar en debats com el de l'ús de les armes.

Les vies per estudiar Medicina
Tot i que a Catalunya falten metges, entrar a estudiar Medicina és complicat perquè té una de les notes de tall més altes. Al final del programa s'entrevistarà els responsables d'universitats i del col·legi de metges i dos estudiants que han buscat vies alternatives per poder estudiar Medicina. "Els matins" també es desplaçarà al Saló de l'Ensenyament, que demà obre a Barcelona.

tv3.cat/elsmatins

facebook.com/elsmatins

twitter.com/elsmatins

Anar al contingut