Amèrica a la deriva, comèdies variades i adaptacions de best-sellers, a "Cinema 3"

Dissabte, a les 11.00, arriba una nova edició del programa més cinèfil i veterà de TV3, "Cinema 3". Amb motiu de les estrenes d'"American Honey", d'Andrea Arnold, i de "Comanchería", de David McKenzie, el programa parlarà d'una tendència de retratar el costat menys amable de les profunditats del paisatge americà.

Al reportatge "Amèrica trencada" es repassaran films que s'allunyen de la típica postal colorista per definir situacions i personatges a la deriva, des de gèneres com el thriller o el drama. La conversa serà amb Maria Adell, autora del llibre "Ruta 66. Coches, moteles y canciones de película".

"Cinema 3", a més, destacarà quatre estrenes més que arriben a  la cartellera:

Una comèdia dramàtica, "Después de la tormenta", amb entrevista amb el seu director, Hirokazu Kore-eda, i la protagonista, la gran estrella japonesa Kirin Kiki ("Una pastelería en Tokyo"), al festival de Sant Sebastià.

Una altra comèdia dramàtica, amb tocs de tragèdia, "Las furias", el primer llargmetratge dirigit per Miguel del Arco. El programa va conversar amb un dels protagonistes, Pere Arquillué.

Una comèdia romàntica, amb participació de TV3: "No culpes al karma de lo que te pasa por gilipollas". Amb una entrevista a dos dels protagonistes principals del nou film de Maria Ripoll: Verónica Echegui i Álex García.

Una comèdia satírica: "El ciudadano ilustre". Els directors, Gastón Duprat i Mariano Cohn, i Nora Navas, una de les protagonistes, parlaran d'aquesta coproducció catalanoargentina.

I, a la secció "Ni blanc ni negre", Jaume Figueras i Àlex Gorina conversaran de pel·lícules basades en best-sellers literaris.

Imatge adjunta: l'actriu japonesa Kirin Kiki, protagonista de "Después de la tormenta", durant la gravació de "Cinema 3".

Anar al contingut