Mònica Terribas.
Mònica Terribas.
Demà, a partir de les 8.30

Demà, Josep Maria Pou i Pere Ponce, a "El matí de Catalunya Ràdio"

Demà, dijous, 20 de febrer, a partir de les 11.00 i dins la secció "El galliner", d'"El matí de Catalunya Ràdio", amb Àlex Gorina, Alfons Gorina i Gemma Gruiz, s'entrevistarà el director i actor teatral Josep Maria Pou, i l'actor Pere Ponce. Tots dos estan representant l'obra "Justícia", al TNC. Són el jutge Samuel Gallart i el seu gendre, l'Emili, respectivament.

A partir de les 10.30, el programa entrevistarà Álvaro Pascual-Leone, nou director del Guttmann Brain Health Institute i catedràtic de Neurologia de la Universitat de Harvard, a "El matí de Catalunya Ràdio". Pascual-Leone explicarà què cal fer per mantenir el cervell sa.

A les 8.30, el programa farà anàlisi sobre l'actualitat del Barça amb Ramon Besa, redactor en cap del diari "El País" i Genís Roca, soci director a RocaSalvatella.com.

La tertúlia política

A les 9.08, la tertúlia, amb Eulàlia Lluch, cuidadora de gossos i filla d'Ernest Lluch; Julià de Jódar, escriptor; Joan uigcercós, expresident d'ERC i exdiputat al Congrés, i Antoni Gelonch, exsecretari general dels departaments d'Ensenyament i Sanitat.

A les 10.08 l'"Informe econòmic", amb Xavier Sala i Martín, parlarà de la suspensió del Mobile World Congress i altres conseqüències econòmiques del coronavirus.

A les 12.05, el concurs L'apocalipsi, amb Elisenda Carod, Elisenda Pineda i Charlie Pee, tindrà de convidats el músic i cantant Llongue i l'oient Oleguer Erra.

"El matí de Catalunya Ràdio" s'emet de dilluns a divendres, de sis del matí a una del migdia.

catradio.cat/maticataradio
facebook/maticatradio
twitter/maticatradio
instagram/maticatradio
youtube/maticatradio
telegram/maticatradio
spotify/maticatradio

Anar al contingut