Leticia Dolera, "Al cotxe"
Leticia Dolera, "Al cotxe"
DILLUNS, A LES 22.55

Àlex Márquez, Leticia Dolera i Albert Serra pugen "Al cotxe"

Dilluns, 25 de març, a les 22.55, s'emetrà el capítol 60 d'"Al cotxe". Aquesta setmana, els convidats són: Àlex Márquez, Leticia Dolera i Albert Serra.

Àlex Márquez: "L'objectiu d'aquest any és ser campió del món. Necessito posar-me aquesta pressió." 

Àlex Márquez competeix al Mundial de Moto 2. Puja "Al cotxe" a Cervera i l'Eloi Vila el porta fins al circuit de Ponts per entrenar.

El pilot de 22 anys explica en quin moment de la seva vida va decidir que volia córrer amb moto i com ha estat la seva trajectòria al món de l'alta competició. Parla de la importància de la família, del suport i sacrifici dels pares, de l'amor incondicional dels avis i de la relació amb el seu germà, Marc Márquez. Diu que el fet d'estar junts des que eren petits, i ara compartint feina i viatges, fa que estiguin molt units. Una conversa autèntica amb reflexió, música, sentit de l'humor i una gran anècdota on revela què va passar el cap de setmana que es va convertir en campió del món.

Leticia Dolera: "Em sap greu que no ens hàgim entès amb l'Aina Clotet, però jo no he fet res dolent"

Leticia Dolera està a punt d'estrenar la sèrie televisiva "Déjate llevar", escrita, dirigida i protagonitzada per ella. Puja "Al cotxe" i l'Eloi Vila la porta a la productora.

L'actriu i directora, al mig d'una etapa professional molt intensa, no para en tot el dia però diu que està molt contenta. Descriu la sèrie com un projecte molt personal del alqual està orgullosa, reivindica el protagonisme femení i no defuig parlar del conflicte que va tenir fa uns mesos amb l'actriu Aina Clotet. Explica el seu punt de vista, diu que es van barrejar debats i que a molts mitjans la van linxar pel fet de ser una feminista activa. Parla de la seva infantesa, del "bullying" que va patir quan anava a l'escola i de la relació amb la seva mare, a qui admira profundament.

Albert Serra: "La majoria de la gent no té el gust prou sofisticat per entendre el meu cinema."

Albert Serra exposa a la Fundació Tàpies la videoinstal·lació "Roi Soleil". Puja "Al cotxe" i l'Eloi Vila el porta a TV3.

El director de cinema, un dels més reconeguts als circuits artístics internacionals, parla de la seva obra, dels seus interessos i de la consciència que fa pel·lícules que no són per a tots els públics. Sense pèls a la llengua, explica per què no li agraden els actors professionals i afirma que no va mai al cinema perquè considera que no hi fan res que valgui la pena. La conversa, un estira-i-arronsa dialèctic, acaba convertint-se en un exercici entre tens i divertit per intentar conèixer, i entendre, una mica millor l'artista de Banyoles.

twitter.com/alcotxetv3

spotify.com/alcotxetv3

#AlcotxeTV3

Sant Joan Despí, 22 de març del 2019

Anar al contingut