Acord entre la CCMA i l'Ajuntament d'Olot per a la promoció i difusió de les activitats del festival de dansa Sismògraf

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) i l'Ajuntament d'Olot han firmat un acord de col·laboració per promocionar i difondre les activitats del festival de dansa Sismògraf, que a l'abril celebrarà la seva dotzena edició i que comptarà amb TV3, el 33, Catalunya Ràdio, iCat i Catalunya Música com a mitjans col·laboradors.

Segons aquest acord, que té una durada de dos anys, els mitjans de la CCMA, a través dels diferents espais, faran un ampli seguiment de la programació i les activitats del festival Sismògraf. A més, TV3, el 33, Catalunya Ràdio, iCat i Catalunya Música seran mitjans col·laboradors.

La propera edició del Sismògraf tindrà lloc a Olot entre el 23 i el 26 d'abril. Aquesta dotzena edició del Sismògraf posarà el focus en la responsabilitat social i el desenvolupament sostenible, tant pel que fa a la gestió del mateix festival com per les propostes artístiques que s'hi programen.

El festival de dansa Sismògraf va néixer l'any 2009 amb la voluntat d'agrupar en un cicle les propostes de dansa que es feien dins de la programació cultural de la ciutat d'Olot. L'any 2015 va esdevenir el mercat estratègic de la dansa a Catalunya i, des de llavors, s'organitza conjuntament amb la Generalitat de Catalunya. 

Sismògraf treballa per ser l'epicentre de la dansa a Catalunya, amb un doble vessant: ser alhora un mercat i una festa de la dansa. El festival propicia un espai perquè professionals i creadors es trobin i així expandir la dansa dins les programacions culturals de les ciutats i, a la vegada, donar l'oportunitat al públic de gaudir d'espectacles de dansa de tots tipus i formats.

Aquest acord s'emmarca en la missió de promoció i difusió de la cultura que té la CCMA i en el seu compromís per garantir la cobertura dels grans esdeveniments culturals i dels festivals més rellevants del país, a través de la col·laboració amb les institucions que treballen per fomentar la cultura, l'educació, la creació i la innovació.

ccma.cat

Anar al contingut