Acord entre la CCMA i Fira de Teatre al Carrer de Tàrrega, per promoure i difondre les activitats de FiraTàrrega

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) i la Fira de Teatre al Carrer de Tàrrega han firmat un conveni de col·laboració per difondre i promocionar la cultura en el marc de les activitats que tindran lloc durant les edicions del 2019 i del 2020 de FiraTàrrega.

Segons aquest acord, els mitjans de la CCMA difondran i informaran de les activitats culturals relacionades amb FiraTàrrega a través de qualsevol dels seus canals i continguts. Per la seva banda, FiràTàrrega col·laborarà amb la CCMA en l'assessorament en matèria d'arts escèniques.

La Fira de Teatre al Carrer de Tàrrega organitza FiraTàrrega, que té lloc durant el mes de setembre a la capital de l'Urgell. Es tracta d'un aparador de l'actualitat escènica amb interès especial en les arts de carrer, els espectacles visuals i els no convencionals. L'objectiu principal d'aquesta fira és dinamitzar el mercat de les arts escèniques i obrir la porta a la internacionalització de les companyies catalanes.

Aquest acord s'emmarca en la missió de promoció i difusió de la cultura que té la CCMA, i en el seu compromís per garantir la cobertura dels grans esdeveniments culturals i dels festivals més rellevants del país, a través de la col·laboració amb les institucions que treballen per fomentar la cultura, l'educació, la creació i la innovació.

ccma.cat

Anar al contingut