Acord de col·laboració entre la CCMA i la Fundació L'Atlàntida per a la difusió de les activitats de L'Atlàntida Centre d'Arts Escèniques d'Osona i l'enregistrament de concerts

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) i la Fundació L'Atlàntida han signat un acord de col·laboració que té com a objectiu la promoció i difusió de les activitats d'aquesta institució de Vic. Així mateix, l'acord inclou l'enregistrament per part de Catalunya Música d'alguns dels concerts organitzats per L'Atlàntida, Centre d'Arts Escèniques d'Osona.

Segons aquest acord, que tindrà una durada de dos anys, els mitjans de la CCMA, a través dels diferents programes i espais, difondran les activitats organitzades per L'Atlàntida, Centre d'Arts Escèniques d'Osona.

L'acord també contempla l'enregistrament per part dels mitjans de la CCMA d'alguns dels concerts organitzats per L'Atlàntida. L'emissora Catalunya Música, com a membre de la UER i en el marc de la seva funció de foment del patrimoni musical català a nivell internacional, podrà convenir amb la Fundació L'Atlàntida quins dels enregistraments podran ser compartits amb les emissores de ràdio de la UER-EBU amb l'objectiu d'incrementar-ne la difusió.

La Fundació L'Atlàntida és una fundació privada, sense ànim de lucre, que té com a missió contribuir al lleure i a la formació dels ciutadans en l'àmbit de la música i les arts escèniques. La Fundació L'Atlàntida és responsable de la gestió de l'EMVIC (Escola de Música, Conservatori i Aules associades de Vic) i el CAE (Centre d'Arts Escèniques d'Osona).

Aquest acord s'emmarca en la missió de promoció i difusió de la cultura que té la CCMA, i en el seu compromís per garantir la cobertura dels grans esdeveniments culturals i dels festivals més rellevants del país, a través de la col·laboració amb aquelles institucions que treballen per fomentar la cultura, l'educació, la creació i la innovació.

ccma.cat

Anar al contingut