Cartell de la 27ena edició del Festival de Màlaga
Cartell de la 27ena edició del Festival de Màlaga

6 produccions amb participació de 3Cat, al Festival de Màlaga

Quatre llargmetratges amb participació de 3Cat estaran presents en la 27 edició del Festival de Màlaga, que se celebrarà de l'1 al 10 de març. Dins de la secció Oficial: "L'abadessa", "Pájaros" i "Los pequeños amores", i fora de concurs, "La mujer dormida".

Per altra banda també hi haurà els documentals participats: la coproducció de 3Cat "La caravana", a la secció oficial a concurs, i, fora de concurs, "Líban", un documental del "Latituds" produït per 3Cat, i la participada "Stay Homas, la banda que no hauria d'existir".

Llargmetratges secció oficial

"L'abadessa", escrita i dirigida per Antonio Chavarrías, explica la història de l'Emma. Convertida en abadessa quan només tenia 17 anys, li van encomanar repoblar un territori guanyat als musulmans.

Pau Durà dirigeix Javier Gutiérrez i Luis Zahera a "Pájaros", una road-movie internacional. Una història plena d'humanitat, bellesa i tendresa, i que es mou entre el drama i la comèdia.

"Los pequeños amores" és el segon llargmetratge de Celia Rico. La directora, que el 2018 va debutar amb gran èxit amb la seva òpera prima, "Viaje al cuarto de una madre", s'endinsa novament a explorar una història centrada en les relacions mare-filla.

Llargmetratges secció oficial fora de concurs

"La mujer dormida" és un llargmetratge de Laura Alvea que té en el seu currículum sèries com "La chica de nieve"

Documentals secció oficial

A "La caravana", òpera prima de Núria Clavero i Aitor Palacios i coproducció de 3Cat, la Yuri, embarassada de vuit mesos i el seu fill Santi i la seva parella Mike, decideixen fugir d'Hondures a la primera caravana migrant. Amb la determinació que el seu nadó neixi als Estats Units i, juntament amb 7.000 persones més, escapen de la violència i la pobresa que impera a Centreamèrica. 

Documentals fora de concurs

"Líban, retrat de l'empoderament", un documental del "Latituds" produït per 3Cat sobre l'epoderament de les dones refugiades sirianes i palestines, que es projectarà dins de l'Espai Solidari, fora de concurs.

En plena pandèmia, tres amics músics -Rai, Guillem i Klaus- queden confinats en un pis a Barcelona. Decideixen combatre l'avorriment fent una cançó cada dia i pujant-la a Instagram. El documental "Stay Homas, la banda que no hauria d'existir" suma l'espectador al seu viatge.

tv3.cat/ficcioicinema
tv3.cat/documentals

Anar al contingut