Uns 200 veïns es van manifestar en contra del tancament
Uns 200 veïns es van manifestar en contra del tancament
Castelló

La Generalitat Valenciana obliga Morella a tancar el repetidor de TV3

L'Ajuntament de Morella, a Castelló, ha lamentat el tall dels senyals de televisió de TV3 i Televisió Aragó, els dos canals autonòmics públics de comunitats frontereres amb la comarca dels Ports. El consistori es va veure obligat a clausurar dilluns el repetidor del municipi -des del qual s'emetia el senyal de Televisió de Catalunya- per ordre de la Generalitat Valenciana. Desobeir aquest mandat hauria comportat una sanció de fins a un milió d'euros.

Actualitzat
L'alcalde de Morella, Ximo Puig, ha indicat que la decisió del govern valencià de tancar el repetidor de TV3 al municipi "ha despertat una gran polèmica a la comarca dels Ports". De fet, més de 300 persones van protestar contra el tancament d'aquest reemissor, instal·lat fa 25 anys per iniciativa municipal.

L'Ajuntament reconeix que la decisió del govern valencià és "absurda i autoritària" i atempta contra la llibertat d'expressió d'una zona que concentra una desena de municipis. L'alcalde considera que l'actuació del govern "és una persecució selectiva de mitjans al més pur estil d'una govern talibà".
Anar al contingut