La número dos del PSOE, Elena Valenciano, en una imatge d'arxiu. (Foto: EFE)
La número dos del PSOE, Elena Valenciano, en una imatge d'arxiu. (Foto: EFE)
Madrid

Elena Valenciano encapçalarà la llista del PSOE a les europees

El partit que lidera Alfredo Pérez Rubalcaba busca donar la "màxima rellevància" a les eleccions europees del maig proposant la número dos de la formació per encapçalar la candidatura.

RedaccióActualitzat

La vicesecretària general del PSOE, Elena Valenciano, encapçalarà la llista dels socialistes per a les eleccions europees del 25 de maig, segons han avançat fonts del partit aquest diumenge. L'aposta de proposar per a la candidatura la número dos del partit es fa per donar la "màxima rellevància" a aquests comicis, que els socialistes confien guanyar.

Rubalcaba presentarà la designació de Valenciano a l'executiva federal del partit dilluns. Segons les mateixes fonts, aquesta proposta ha estat "molt ben" rebuda pels secretaris generals de les federacions i compta amb un "suport unànime".

Valenciano compatibilitzarà la candidatura amb el seu lloc com a número dos del partit i encarregada de les relacions europees i internacionals, una responsabilitat que, segons han indicat aquestes fonts, mantindrà fins al proper congrés federal del partit.

Anar al contingut