Fotografia en un diari de l'exparella de Jordi Pujol Ferrusola
La gravació d'una conversa entre Alícia Sánchez-Camacho i l'exparella de Jordi Pujol Ferrusola va destapar el cas
Sant Joan Despí

Montilla, Puig, Carod-Rovira o Almunia, entre els investigats per Método 3, segons la premsa

Augmenten les revelacions sobre casos d'espionatge entre partits polítics a Catalunya i Espanya. La Policia Nacional crea una unitat especial que analitzarà tots els informes, i el fiscal superior de Catalunya ha anunciat que estudia obrir una investigació.

RedaccióActualitzat
L'expresident José Montilla, el conseller Felip Puig, la vicepresidenta Joana Ortega, l'alcalde de Lleida, Àngel Ros, l'exvicepresident Josep-Lluís Carod-Rovira o el comissari europeu Joaquín Almunia. Són alguns dels noms que l'agència de detectius Método 3 va investigar, segons publica aquest dissabte la premsa escrita en un nou degoteig de revelacions sobre els presumptes casos d'espionatge entre partits polítics.

Davant d'aquesta allau d'informes que han arribat a mans del Ministeri de l'Interior, la Policia Nacional ha creat una unitat especial per analitzar-los i esbrinar què hi ha darrere d'aquesta suposada trama.

Segons diu "El Mundo", la Policia creu que hi ha més de 200 dossiers elaborats per l'agència de detectius que estan a la venda.

El fiscal superior de Catalunya ha anunciat que estudia obrir una investigació sobre els suposats casos d'espionatge.


Anar al contingut