Sant Joan Despí

La sèrie "Polseres vermelles" ja és un dels èxits de la temporada a TV3

"Polseres vermelles", la sèrie de TV3 que retrata el dia a dia a l'hospital d'un grup de joves malalts, però amb moltes ganes de viure, s'ha convertit en tot un fenomen. Amb un 15% d'audiència de mitjana, i 500.000 espectadors en el capítol d'ahir, els "Polseres" ja són un dels èxits més importants de la temporada. La sèrie compta amb una legió de seguidors entre els adolescents que han acabat enganxant tota la família. A més, gràcies a les xarxes socials, els joves comenten pràcticament en directe tot el que hi passa. Per això, el capítol d'ahir, amb la impactant mort de l'Ignasi, es va convertir amb el tema més comentat entre els tuitaires catalans. Els èxits de la sèrie asseguren, d'entrada, que n'hi haurà una segona temporada.

Actualitzat
El que passa -i el que pot passar- a "Polseres vermelles" és motiu de conversa als passadissos d'escoles, d'instituts i a tot arreu on es troben els seus seguidors. La sèrie de TV3, amb només nou capítols, s'ha convertit en tot un fenomen amb una legió de seguidors pendents -minut a minut- del que passa en cada capítol. Per això, el capítol d'ahir es va convertir en el tema en català més comentat al Twitter.

El vincle amb les xarxes socials

I és que una part del fenomen s'ha d'atribuir a l'ús de les xarxes socials. Durant l'emissió de cada capítol milers d'espectadors en comenten el més interessant en directe amb les seves piulades. A més, d'altra banda, el web de "Polseres vermelles", que permet recuperar capítols antics, enllaça amb el grup de Facebook, que té més de 51.000 seguidors.

Que els "polseres" compten amb una gran acceptació entre el públic adolescent ho demostra el fet que dijous passat una veritable allau de fans va obligar a suspendre un acte, la presentació de l'últim llibre de l'Albert Espinosa, el guionista de la sèrie. El detonant va ser la presència d'un dels protagonistes de "Polseres vermelles" en l'esdeveniment.

El mateix Albert Espinosa ha explicat que és ell mateix qui llegeix els missatges i els respon, creant una relació inèdita i immediata entre un autor i el seu públic.

Els adolescents, els més fans

Fora de la xarxa la sèrie també és ben viva i ha arrelat, sobretot, entre el públic adolescent. Els joves són els que se senten més identificats, i han acabat enganxant tota la família. Una de les seguidores de la sèrie, Judith Luque, estudiant de segon d'ESO de l'IES Ausiàs March, ha subratllat que es tracta "d'una sèrie que podem veure amb els nostres pares". D'altra banda, Andrea Luiz, opina que "Polseres vermelles" "és una sèrie que t'anima i que et diu que per ser feliç no cal tenir-ho tot... i segueixen endavant". Finalment, Irene Miret ha explicat que a casa seva "al principi ho veien una mica així... però ara hi estem enganxadíssims".

Amb la impactant mort de l'Ignasi, "Polseres vermelles" va superar ahir els 500.000 espectadors. De mitjana, la sèrie ha registrat un 15% d'audiència i s'ha convertit en un dels èxits més importants de la temporada. Un èxit que n'assegura, com a mínim, una segona temporada.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut