Lliga de Campions

Zidane: "Ens mereixem totes les crítiques, però ens serviran per enfortir-nos"

Sergio Ramos s'ha ressentit de la contusió al genoll, no s'ha entrenat amb el grup i s'ha quedat fora de la convocatòria per a l'estrena a la Champions contra el Xakhtar Donetsk

Redacció Esport3Actualitzat

La derrota contra el Cadis va obrir l'aixeta de les crítiques al Reial Madrid, que afronta el seu debut a la Lliga de Campions amb els dubtes que ha generat la seva última posada en escena. Zinedine Zidane ha estat molt clar amb els seus jugadors i confia que contra el Xakhtar Donetsk es vegi una versió molt diferent del seu equip. El tècnic francès assegura que s'han de prendre l'actual situació com un aprenentatge de cara al futur:

"Tots anem en el mateix vaixell. Ens mereixem les crítiques de l'altre dia, però ens enfortiran."

De cara al partit d'aquest dimecres contra els ucraïnesos, Sergio Ramos és baixa a la llista de convocats, després que aquest dimarts no s'ha pogut entrenar amb els seus companys. El capità blanc s'ha ressentit de la forta contusió al genoll que es va fer durant el partit de Lliga de dissabte. Militao el va haver de substituir i haurà de repetir dimecres contra el Xakhtar. Zidane no té intenció de córrer cap risc amb Ramos i li donarà descans per assegurar la seva participació de cara al clàssic de dissabte que ve al Camp Nou.

 

 

ARXIVAT A:
ZidaneReial Madrid
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut