Futbol internacional

Yerry Mina continua sense entrenar-se amb el Palmeiras a l'espera de tancar el seu traspàs al Barça

El central colombià no s'exercitarà amb els seus companys fins que es resolgui el seu futur, que passa pel seu imminent fitxatge pel club blaugrana. Els dos club ja s'han posat d'acord i el jugador espera ara la trucada definitiva

Actualitzat

El jugador colombià Yerry Mina continua sense entrenar-se amb el club brasiler Palmeiras i espera una decisió sobre el seu imminent traspàs al FC Barcelona. Mina es va reunir la setmana passada amb directius del Palmeiras i va expressar el seu desig d'avançar la seva marxa al club blaugrana, prevista per a l'estiu que ve després del mundial de Rússia, però que s'ha hagut d'accelerar per la sortida de Javier Mascherano al Hebei Fortune, de la Xina, a finals de gener.

L'acord entre el Palmeiras i el Barça està enllestit, i el jugador té les maletes fetes per viatjar en qualsevol moment de Sao Paulo a Barcelona.

El central colombià  ha optat per no començar els treballs amb la resta de la plantilla fins que es defineixi el seu futur, que està pendent de definir-se en les pròximes hores abans de viatjar cap a Barcelona.

Segons ha pogut saber Catalunya Ràdio, el Barça i el Palmeiras ja han tancat l'acord definitiu pel fitxatge del defensa colombià Yerri Mina. El club blaugrana en pagarà 12 milions d'euros i el presentarà de forma oficial aquest dimecres.

 La intenció inicial del Barça era fitxar-lo a l'estiu per nou milions d'euros, però la marxa de Mascherano al futbol xinès ha obligat a accelerar l'operació, i, finalment, el club blaugrana pagarà dotze milions. L'entorn de Mina assegura que tenien ofertes econòmicament més sucoses, de la Premier anglesa i de la Bundesliga alemanya, però el jugador ha preferit venir al Barça, on serà el primer colombià de la història del club. El seu 1,95 el convertirà en el jugador més alt de la plantilla i, en principi, arriba per ser el quart central de l'equip, darrere, evidentment, de Piqué i Umtiti, però també de Vermaelen, que amb les seves actuacions s'ha guanyat els galons de tercer central.

ARXIVAT A:
Yerry Mina
NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut