Yerri Mina, en una imatge d'arxiu amb el Palmeiras (Reuters)
Barça

El Palmeiras insisteix que, si el Barça vol fitxar Yerri Mina en el mercat d'hivern, haurà de millorar la seva oferta

El FC Barcelona ofereix els mateixos 9 milions d'euros més 4 en variables acordats per al traspàs del jugador al juliol per avançar l'arribada de Mina en el mercat d'hivern

Actualitzat

El Palmeiras manté que si el Barça vol fitxar Yerri Mina aquest mercat d'hivern haurà de pagar el preu que ha fixat el club brasiler que és superior als 9 milions d'euros més 3 en variables que el club blaugrana ha posat a sobre de la taula.

Alexandre Mattos, director esportiu de la secció de futbol, ha destacat que el jugador "somia en anar a Europa i, a partir d'aquí, el Palmeiras s'obre a la negociació. Ja hem fixat un valor i la pilota ara és allà".

El Barça i el Palmeiras ja tenen un acord per a que el central colombià vesteixi la samarreta del Barça a partir del proper mes de juliol i, en cas de voler avançar l'arribada de Mina, el club brasiler exigeix una millora que rondaria els 14 milions d'euros més variables: "Si el Barça arriba al que demanem, Mina se'n va, si no es quedarà fins a mitjans d'any. El jugador i l'equip català ja ho saben".

Anar al contingut