Barça

Xavi: "Volem que torni Messi, però sobretot depèn d'ell"

En una entrevista concedida a TV3, el tècnic del Barça diu que espera tornar a veure l'argentí de blaugrana, i assegura que la seva renovació està ben encaminada

Redacció Esport3Actualitzat

Amb la lliga al sac, Xavi Hernández s'ha sincerat en una entrevista concedida a TV3. El tècnic terrassenc reivindica que l'equip ha fet una gran temporada. Recorda que quan va arribar, fa un any i mig, va trobar un equip en plena depressió, novè classificat a la lliga i sense esma. Ara ha guanyat la lliga amb autoritat. Entre els molts aspectes que ha abordat, destaca el de la seva renovació:

"Ens entendrem més d'hora que tard. Arribarem a un punt d'acord, perquè jo no seré mai un problema per al Barça, i encara menys econòmicament parlant. Tant de bo pugui seguir molts anys més."

Sobre el retorn de Leo Messi al Barça, Xavi se n'ha mostrat partidari. A la conversa el tècnic es refereix a l'amistat que els uneix, però assegura que la pilota és bàsicament a la teulada de l'argentí:

"Depèn d'ell. Si ell vol venir al Barça, farem tot el que calgui perquè pugui venir. Crec que es donen les condicions. Futbolísticament crec que encara ens podria ajudar moltíssim. Però depèn d'ell en un 99 per cent."

En aquest sentit s'ha pronunciat la periodista Veronica Brunati, que confirmaria les paraules de Xavi afegint que el pla de viabilitat que el Barça ha presentat a Laliga inclou la inscripció de Leo Messi:


"Li vaig dir a Piqué que havia de fer un pas al costat"

Xavi ha tingut paraules d'agraïment cap als tres capitans que deixen el club aquesta temporada. I sobretot pel que fa a la dificultat de gestionar les suplències de Piqué i Jordi Alba.

"Pensava que seria més fàcil. Quan has de prendre decisions contràries a les que voldria el jugador, es comença a fer difícil. Sobretot quan es tracta d'amics, com el Gerard. Li vaig dir que havia de fer un pas al costat, i em va costar conciliar el son. El Jordi es va enfadar, però em va demostrar que tenia compromís al cent per cent. Amb Busquets tot ha estat més fàcil. Tots tres han sabut marxar en el moment adequat."


"Ens vam dir les coses a la cara"

La gestió del vestidor ha estat un dels punts forts de Xavi des que va arribar a la banqueta blaugrana. El terrassenc ha reconegut que va haver de parlar amb la plantilla després de la desfeta al Bernabéu.


Fitxatge frustrat per un veto de Guardiola

El tècnic blaugrana ha reconegut que el club s'havia interessat aquest hivern en fitxar Joao Cancelo, però que es va topar amb la negativa del Manchester City de Pep Guardiola. A última hora, els anglesos van preferir cedir-lo al Bayern de Munic.


Europa, l'assignatura pendent

En l'entrevista, Xavi Hernández també ha estat autocrític. Creu que Europa és l'assignatura pendent del seu any i mig en el càrrec, i també ha opinat sobre el cas Negreira, que considera que ha fet molt de mal a la imatge del club.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut