Barça

"Ens vam dir les coses a la cara": Xavi desvela la xerrada que va canviar el curs del Barça 2022-2023

L'entrenador del Barça reconeix, en una entrevista amb TV3, que va haver de parlar amb els jugadors després de la desfeta al Bernabéu: "Vaig haver de parlar amb la plantilla, a soles"

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça tancarà el curs 2022-2023 amb dos títols, una Lliga i una Supercopa d'Espanya, i amb la sensació de la feina ben feta. Però la temporada també va tenir moments delicats, i no només amb l'eliminació a la Champions. La derrota al Bernabéu, en la novena jornada del campionat, va fer saltar les alarmes.

Així ho confessa el mateix Xavi Hernández en una entrevista especial al programa "Gol a gol" que s'emet aquest dimarts a les 10 del vespre per TV3. Després de la derrota al camp del Madrid, a mitjans d'octubre, el Barça va cedir el lideratge de la Lliga i el tècnic va convocar els jugadors per buscar solucions.

"Vaig haver de parlar amb la plantilla, a soles. Vaig demanar a l'staff que em deixessin sol amb els jugadors. Era l'únic partit que vaig veure que els havia faltat una mica d'ànima. Faltava passió, els valors que els vaig demanar el primer dia: actitud, respecte i esforç. Això no havia passat mai amb mi com a entrenador."

Xavi Hernández, durant el clàssic
Xavi Hernández durant el clàssic

"Vaig notar que els passava alguna cosa i em vaig reunir amb ells. Hi vaig estar molt estona. Els vaig preguntar què passava, ens vam dir les coses a la cara. A partir d'allò, l'equip s'encapsula i fa un canvi d'actitud."

Per Xavi, aquesta xerrada va marcar un punt d'inflexió. A partir d'aleshores el Barça va redreçar el rumb i va recuperar la primera posició del campionat.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut