Wu Lei fa un petó al guardó com a millor futbolista xinès de l'any (@RCDEspanyol)
Espanyol

Wu Lei, guardonat amb el premi al millor futbolista xinès de l'any

L'actual davanter de l'Espanyol va marcar 27 gols i va donar 8 assistències la temporada passada quan militava al Shangai SIPG

Actualitzat

El davanter de l'Espanyol Wu Lei ha estat guardonat amb el premi al millor futbolista xinès de l'any 2018. El jugador va marcar 27 gols i va donar 8 assistències la temporada passada quan militava al Shangai SIPG, unes xifres que van ser determinants per portar el seu equip de llavors a conquerir el títol de la Superlliga xinesa.

El Chinese Footballer of the Year és un premi que atorguen els mitjans de comunicació xinesos al millor futbolista del seu país. Wu Lei ha estat qui s'ha emportat més vots, 639, 400 més que el segon classificat, Yan Jun Ling. El premi, però, no l'ha pogut recollir personalment i és que l'Espanyol té partit de Lliga aquest divendres i el davanter s'ha convertit en una peça molt important per a Rubi. El director de comunicació de l'Espanyol, Agustín Rodríguez, ha rebut el trofeu en el seu nom.

El davanter xinès assumeix que ara comença una nova etapa professional i que, per tant, "per a mi aquest premi és un estímul per fer-ho millor aquí, a l'Espanyol, en un ambient molt diferent. Vull transmetre el meu futbol i aconseguir aquest premi una altra vegada en 2019".

Anar al contingut