ESPANYOL

Vicente Moreno: "Tenim moltes ganes de tornar a competir i de guanyar"

Un cop eliminat de la Copa, l'Espanyol vol tornar a retrobar-se amb la victòria contra un Girona que ja els va guanyar a la primera volta a l'RCDE Stadium

Imma Casares FerreiroActualitzat

Després de l'eliminació de la Copa, a mans de l'Osasuna, l'Espanyol dissabte començarà la segona volta a Montilivi contra un Girona crescut després de la victòria, també en Copa, contra el Cadis. La derrota en Copa ha aixecat polseguera a l'entorn però l'entrenador blanc-i-blau, Vicente Moreno, n'és tan conscient com pragmàtic:

"Si estem pendents de tot el que es diu, perdem energia i és millor canalitzar-la a guanyar i a millorar; ja sabem que l'aficionat viu millor en la victòria i en això estem, en intentar guanyar".

El tècnic de Massanassa ha insistit que les pedres en el camí els motiven i "per això tenim moltes ganes de tornar a competir i de retrobar-nos en les sensacions que donen les victòries".

El Girona arriba motivat per la seva classificació per als vuitens de la Copa i Vicente Moreno no ha deixat passar l'oportunitat de lloar el rival:

"El Girona té un molt bon entrenador, jugadors molt bons i lluitaran per estar a dalt i tornar a Primera, per tant el partit serà difícil i per tant serà important guanyar-los. En la primera volta ells ens van guanyar i nosaltres hem estat capaços de sumar 45 punts. Per tant, si els guanyem a Montilivi ja anirem millor que en la primera volta perquè aquests punts contra el Girona no els vam tenir."

Per últim, Vicente Moreno ha reiterat la seva satisfacció per tenir un jugador tan decisiu com Raúl de Tomás i ha elogiat Nico Melamed:

"Futbolísticament, tothom veu les seves virtuts però jo destaco la seva qualitat personal i en aquest sentit felicito els seus pares perquè és un noi molt educat. És jove, té molt marge de millora i el que ha aconseguit fins ara no li hem regalat. S'ho ha treballat ell."

Dissabte a partir de les 18.15 h, veurem si Nico Melamed s'ha guanyat la titularitat a Montilivi.

 

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut