Vicente Moreno
Vicente Moreno durant el darrer entrenament de l'Espanyol (@RCDEspanyol)
Espanyol

Vicente Moreno: "Guanyar el Rayo? Estem davant un repte molt maco"

Després de guanyar la Reial Societat i de passar ronda en la Copa del Rei, l'Espanyol demà jugarà a Vallecas amb el repte d'aconseguir la primera victòria de la temporada fora de casa en la Lliga

Imma Casares Ferreiro

Repte majúscul el que afrontarà l'Espanyol de Vicente Moreno demà a partir de les 14.00 a Vallecas. El Rayo Vallecano és el millor local de Primera: 19 dels 24 punts que té els ha sumat a casa i els blanc-i-blaus són un dels pitjors visitants de la Lliga, amb només tres punts gràcies a tres empats; és a dir, els catalans encara no han guanyat lluny de l'RCDE Stadium. És per això que el tècnic de l'Espanyol afirma: "Estem davant un repte molt maco, tenim moltes ganes de guanyar, perquè pensar en això et fa molt feliç i perquè si guanyem, tot el que vingui després serà molt positiu".

Un repte que s'amplifica davant la necessitat d'aconseguir la primera victòria fora de casa:

"Per guanyar allà hem de fer les coses molt bé; el Rayo té números extraordinaris a casa però dolents fora de casa, igual que nosaltres. Volem guanyar fora de casa per tenir millors números dels que tenen molts equips fora de casa."

Però encara hi ha una altra motivació més poderosa per sumar els tres punts. La temporada passada, l'Espanyol i el Rayo jugaven a Segona i els madrilenys van guanyar els catalans a casa i a fora:

"Volem guanyar el Rayo per moltes coses, però és evident que el fet que la temporada passada ens superessin a Vallecas i a l'RCDE Stadium ens motiva especialment, no ho negaré."

De cara a aquest partit, Vicente Moreno recuperarà vaques sagrades que van descansar en el partit de Copa. Jugadors com Diego López, Cabrera, Embarba i RDT seran les novetats més destacades per jugar a Vallecas.

Anar al contingut