Fórmula 1

Vettel i Webber signen els millors temps abans que comenci la lluita per la "pole" a Abu Dhabi

El Mundial de Fórmula 1 viurà aquesta tarda un capítol decisiu de cara al seu desenllaç. Els quatre aspirants al títol -Alonso, Webber, Vettel i Hamilton- lluitaran per fer-se amb la "pole position" del GP d'Abu Dhabi sabent que el resultat final de la qualificació marcarà la determinant cursa de diumenge. Mentre els Red Bull s'acosten a la primera línia a la recerca d'un doblet que pot convertir Webber en campió, Alonso intentarà interposar-se entre l'australià i Vettel per fer bo el seu avantatge en la classificació. A tot ells, però, també s'hi ha de sumar un Hamilton que, malgrat tenir poques opcions, no renuncia a donar guerra a l'espera del miracle.

Actualitzat
La incertesa és màxima en les hores prèvies a la determinant sessió de qualificació del Gran Premi d'Abu Dhabi. La igualtat entre els quatre aspirants a la corona mundial augura una batalla emocionant per fer-se amb la "pole". I és que sabent de la dificultat per avançar al traçat de Yas Marina, aconseguir una bona posició en la graella de sortida marcarà les opcions de tots els pilots.  

Fernando Alonso és conscient de la superioritat dels Red Bull però no renuncia a interposar-se entre Webber i Vettel per intentar evitar el doblet que busquen. L'asturià està preparat per patir però confia cegament en el seu Ferrari i en les seves possibilitats. De fet, és el pilot que millor ho té per proclamar-se campió.

Els Red Bull dominen en els últims lliures

Tal com s'ha pogut veure en l'última sessió d'entrenaments lliures, però, Alonso haurà de completar una qualificació gairebé perfecta si vol obstaculitzar els plans de Red Bull. Perquè Vettel i Webber han trencat l'aparent igualtat entre els favorits aconseguint els millors temps abans de l'inici de la batalla per la "pole". L'alemany i l'australià han estat els únics capaços de baixar del minut i 41 segons en una nova exhibició del potencial dels seus monoplaces. Lewis Hamilton ha finalitzat tercer i Fernando Alonso, quart.

L'asturià ha estat provant diverses estratègies i sembla haver reservat alguna sorpresa de cara a la qualificació. Malgrat tot, ho té molt difícil per fer-se amb la "pole". No serà fins a les 14 -en directe per TV3 i elsesports.cat- quan començarà la lluita de debò.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut