Verstappen recollint el trofeu de la sessió de qualificació (@F1)
FÓRMULA 1

Verstappen i Norris es disputen el millor temps a Silverstone

L'holandès ha tornat a aconseguir la pole position, seguit pels dos pilots de McLaren, que han volat a la sessió de qualificació

Redacció Esport3Actualitzat

La sessió de qualificació a Silverstone ha estat sorprenent. El millor temps, com ja és habitual, l'ha fet Max Verstappen, que s'ha assegurat la pole position per a la cursa de demà.

Qui ha aconseguit la segona i la tercera posició, però, han estat dos pilots poc habituals entre els tres primers classificats. Lando Norris ha fet el segon millor temps i el seu company d'equip, Oscar Piastri, sortirà tercer.

McLaren, doncs, tanca una jornada fantàstica, i és que l'escuderia anglesa no obtenia un dels tres millors temps a la sessió de qualificació des de l'abril de l'any anterior al Gran Premi de l'Emília-Romanya. Els McLaren, però, hauran d'estar atents al retrovisor.

Els pilots de Ferrari, Charles Leclerc, que sortirà quart, i Carlos Sainz, que arrencarà des de la cinquena posició, posaran les coses difícils a Norris i Piastri.

Qui no ha aconseguit un bon temps en la sessió d'avui ha estat Fernando Alonso, que s'ha hagut de conformar amb la novena posició, i el mexicà Checo Pérez ha tornat a quedar fora a la primera fase i sortirà setzè.

 

Anar al contingut