Van Aert s'ha imposat en l'esprint a Matheuws i a Pogacar (Reuters)
Ciclisme

Van Aert manté la set de victòries al Tour

El corredor flamenc del Jumbo-Visma s'imposa a Matheuws i a Pogacar en un esprint d'escollits a la meta de Lausana

Redacció Esport3Actualitzat

L'arribada del Tour al cor de l'olimpisme no ha decebut ningú. Uns últims quatre quilòmetres plens de rampes molt exigents han format una selecció del grup, i només els escollits s'han jugat la victòria en una última recta amb fort desnivell. A la festa no hi ha faltat cap dels favorits: Vingegaard, Roglic, Quintana, Enric Mas, Thomas, Yates, i, per descomptat, Van Aert i Pogacar. I entre tots dos, un esprinter amb la classe de Matthews. El líder ha atacat amb el propòsit d'anotar-se la tercera etapa consecutiva, però aleshores ha aparegut la figura de Van Aert, tot potència, i ha recordat als rivals que no estava mort, tot i haver perdut set minuts en l'etapa de dijous.  

El mallot groc, Tadej Pogacar, ha fet tercer, darrere de Matthews, i suma així quatre segons de bonificació, que el separen una mica més del segon classificat a la general, Jonas Vingeggard. El marcatge dels homes forts ha estat estret fins al final, i això ha evitat diferències entre els favorits, just el dia abans que comencin les grans etapes alpines.

Van Aert no és mallot groc, però continua sent, sens dubte, el gran protagonista de la prova, amb dues victòries parcials i tres segons llocs en les vuit etapes disputades.

ARXIVAT A:
Tour de França
Anar al contingut