Copa del Rei

Valverde: "Boateng coneix l'ofici i ens pot ajudar"

El tècnic del Barça ha valorat de forma positiva el fitxatge del davanter ghanès i ha qualificat de repte molt complicat l'eliminatòria de quarts de final contra el Sevilla

David CarballoActualitzat

Ernesto Valverde ha valorat de forma positiva la incorporació de Kevin-Prince Boateng en la roda de premsa prèvia al partit d'anada dels quarts de final de la Copa del Rei contra el Sevilla al Sánchez Pizjuán.

"Boateng coneix l'ofici, la Lliga espanyola, estava jugant de 9 i sap el rol que tindrà. És un jugador que estava disponible pels recursos del club i ja està. Ens pot ajudar. És diferent de Munir, i si Munir encara hi fos, ell no hauria vingut."

Sobre la disponibilitat de Boateng, Valverde ha confirmat que el nou fitxatge arriba per poder jugar al més aviat possible i ha tret ferro a algunes crítiques rebudes per haver fitxat un futbolista amb fama de conflictiu abans que confiar en algun jugador del planter.

"Si li donem gaire aclimatació, se'ns acaba la competició. De moment estem esperant que li donin el trànsfer. Una de les raons per les quals està aquí és perquè està en actiu. Des que soc aquí els jugadors que venen creen controvèrsia. Amb Paulinho i Arturo Vidal va passar el mateix que amb Boateng i l'afició ha acabat encantada amb ells. Boateng ve perquè marxa Munir. M'agradaria que algun jugador del B marqués 15 o 20 gols però encara no passa i s'estan adaptant a la categoria."

El tècnic blaugrana també ha qualificat de repte molt complicat el duel de quarts contra l'equip de Pablo Machín.

"El Sevilla a casa és un rival potent i en eliminatòries és un equip molt solvent. A més té la mida presa a la Copa del Rei. És un repte molt complicat per a nosaltres."

Sobre el polèmic gol de Luis Suárez contra el Leganés, Valverde ha insistit que per ell és legal i que no creu que hagi de demanar perdó a ningú per les seves declaracions després del partit de Lliga al Camp Nou.

"Continuo pensant que el gol de Suárez és absolutament legal. És lògic que cadascú ho vegi des del seu prisma. No crec que m'hagi de disculpar per dir que és gol quan crec que ho és."

ARXIVAT A:
Valverde
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut