Dembélé celebra amb Messi una jugada durant el derbi (Reuters)
Barça

Valverde aposta per Dembélé a l'onze titular per al Llevant

El jugador francès completarà l'eix atacant del Barça al costat de Leo Messi i Luis Suárez

Actualitzat

Ernesto Valverde ha decidit que el partit contra el Llevant que juga el Barça aquest diumenge a la tarda al Camp Nou és l'ocasió per a la reaparició de Dembélé com a titular.

El davanter francès, que ja va disposar de minuts en el duel de Copa de la setmana passada contra el Celta a Balaídos, completarà l'eix atacant al costat de Leo Messi i Luis Suárez.

A la defensa, Gerard Piqué cedeix el lloc a Javier Mascherano, que farà tàndem amb Vermaelen en la posició de centrals en el que podria ser el seu comiat del Camp Nou abans de marxar al futbol xinès.

Així doncs, el Barça sortirà amb Ter Stegen, a la porteria; Sergi Roberto, Mascherano, Vermaelen i Alba, a la defensa; Paulinho, Rakitic i Iniesta, al mig del camp, i Messi, Suárez i Dembélé, a la davantera. Començaran veient el partit des de la banqueta: Cillessen, Semedo, Piqué, Digne, André Gomes, Denis i Arnaiz.

El Llevant, per la seva banda, sortirà amb Oier; Moore, Cabaco, Postigo i Luna, a la defensa; Lerma, Lukic i Doukoure, al mig del camp, i Jason, Boateng i Ivi, a l'atac.

ARXIVAT A:
Dembélé
Anar al contingut