Rossi somriu al calaix més alt del podi
Motor

Valentino Rossi guanya les 12 Hores del Golf

L'equip del pilot italià supera un problema al seu Ferrari 488 GT3 de l'equip Kessel Racing per acabar emportant-se la victòria a la categoria Pro Am

Actualitzat

Valentino Rossi ha tornat al calaix més alt del podi, però aquesta vegada ha estat al volant d'un cotxe, concretament un Ferrari GT3, de l'equip Kessel Racing, que el de Tavullia compartia amb el seu germà Luca Marini, i el seu amic Uccio Salucci.

L'equip de l'italià s'ha imposat en la categoria Pro Am de les 12 Hores del Golf, una prova que segons Rossi ha estat molt diferent, i on es mostrava visiblement content amb el resultat.

"És la primera vegada i vull repetir-ho. Ha estat un dia llarg però molt divertit. És difícil mantenir la concentració, sobretot durant el dia perquè la nit fa més fred i ho disfrutes més."

De fet, just abans de la prova, el pilot de Tavullia va parlar del seu futur, on no amagava que li agradaria disputar algunes proves de cotxes quan acabi la seva carrera al mundial de motociclisme.

"Sempre he dit que quan acabi amb les motos m'agradaria fer uns 10 anys amb els cotxes. Voldria córrer les 24 Hores de Le Mans, les 24 Hores de Spa i les 24 Hores de Nurburgring. El proper any és crucial, hauré de decidir aviat el que faré i dependrà dels resultats. Hem de ser més competitius aquest any, si no, no tindrà sentit seguir."

 

Anar al contingut