Atletisme

Usain Bolt bat Tyson Gay en el duel més esperat i es corona com l'home més ràpid del planeta

Usain Bolt ha confirmat que és l'home més ràpid del planeta. L'atleta jamaicà s'ha proclamat campió del món a Berlín en la final dels 100 metres, la cita més esperada. Bolt ha fet una cursa estratosfèrica i ha estat capaç d'aturar el crono en 9 segons i 58 centèsimes, rebaixant en 11 centèsimes el seu propi rècord mundial. Bolt ha superat en el seu duel particular el nord-americà Tyson Gay i el seu compatriota Asafa Powell, segon i tercer, respectivament.

Actualitzat
Si a algú li quedava el més mínim dubte que Usain Bolt és l'home més ràpid del món, el jamaicà s'ha encarregat de deixar les coses clares aquest diumenge. Bolt ha establert un nou rècord mundial dels 100 metres llisos en la final més esperada dels Mundials de Berlín amb una marca estratosfèrica de 9 segons i 58 centèsimes. Aquest és el temps que ha necessitat Usain Bolt per recórrer la distància de la prova reina de la velocitat.

La sortida del jamaicà ha estat perfecta i no ha deixat cap opció als seus rivals. Tyson Gay ha estat segon amb 9,71 i el també jamaicà Asafa Powell, amb 9,84, s'ha quedat amb la medalla de bronze. El rècord de Bolt rebaixa en 11 centèsimes el que ell mateix havia establert en la final dels Jocs Olímpics de Pequín. Després d'aquesta nova marca, el que tothom es pregunta és si Bolt ho ha donat tot en la cursa o si encara és capaç de millorar aquest crono de 9,58.
Anar al contingut