Girona

Unzué: "Accepto el repte de tornar el Girona a Primera"

El tècnic navarrès té clar l'objectiu, però demana paciència: "Per molt bon equip que tinguem no es pot pujar al setembre o a l'octubre", diu

Actualitzat

El Girona ha presentat aquest divendres Juan Carlos Unzué com a nou entrenador. El tècnic navarrès té clar l'objectiu: "Accepto el repte de retornar el Girona a Primera i m'agrada aquest repte -ha comentat. No hem de tenir por de dir-ho: l'ascens és el gran objectiu". Tot i aixó, el nou responsable de la banqueta blanc-i-vermella ha recordat que l'objectiu no serà fàcil: "No es pot pujar al setembre o a l'octubre. Per molt bon equip que tinguem, passarem moments difícils. A Segona hi ha molta igualtat i compartirem el mateix objectiu amb una dotzena d'equips", ha comentat. 

Unzué ha firmat per una temporada amb opció a dues més si obté l'ascens. El successor d'Eusebio, que com ell també té passat blaugrana com a jugador i com a l'equip tècnic. Ha tingut experiències com a entrenador principal al Numància, amb Pablo Machín d'assistent, i al Celta, fa dues temporades. 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut