Pedri ha tornat a marcar i a celebrar posant-se les ulleres simbòliques en honor al seu pare
Pedri ha tornat a marcar i a celebrar posant-se les ulleres simbòliques en honor al seu pare
barça

Una dada que espanta: Pedri, el golejador autosuficient, triplica Iniesta

A falta de Lewandowski, Pedri. A Girona, el canari marca en el seu partit número 100 amb el Barça

Redacció Esport3Actualitzat

Pedri ho juga tot i el dia que havia de descansar, només ho ha pogut fer 25 minuts. Deu ser cosa del destí, que li tenia preparada una tarda especial per celebrar el seu partit 100 amb el Barça. A Montilivi, on ha entrat a jugar en substitució del lesionat Dembélé, el canari ha marcat el sisè gol de la temporada, el segon consecutiu que convalida tres punts a la Lliga.

Una dada permet fer-se una idea de la magnitud del futbol de Pedri, quan encara no té ni 21 anys. La diana que ha tombat la resistència gironina és la 15a del migcampista des que l'estiu de 2020 va canviar Las Palmas per Barcelona. Quan Andrés Iniesta va assolir la fita centenària amb el Barça, el manxec, el crac amb qui més sovint se'l compara, només havia vist porteria en 5 ocasions.

Sempre que a Pedri li pregunten en què ha de millorar, respon el mateix: "Fer més gols". Com tot el seu joc, en aquest terreny també progressa: 4 el curs 2020-21 en 52 partits, 5 la temporada 2021-22 en 22 partits, i ara, 6 en 26 compromisos. Si ha de fer de Lewandowski, ho fa, per alegria dels seus companys al vestidor de l'estadi gironí.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FC Barcelona (@fcbarcelona)

Mira el gol de Pedri i el resum del Girona-Barça (0-1)

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut