Marc Márquez durant els entrenaments lliures. (EFE)
Marc Márquez durant els entrenaments lliures. (EFE)
MotoGP

Un espectacular Marc Márquez fa la pole position a Motegi al cap de tres anys

El pilot de Cervera tornarà a sortir en primera posició al Gran Premi de Japó, on ho va aconseguir per darrera vegada el 2019

Redacció Esport3Actualitzat

Marc Márquez ha tornat. El pilot de Cervera ha aconseguit la pole position a Motegi en uns entrenaments marcats per l'aigua. El d'Honda ha dominat la Q2 des del principi i ha anat de menys a més en una classificació en què no ha tingut rival. Els favorits per al Mundial no han estat a l'altura i Márquez ha aprofitat la situació.

El català ha tornat a fer la pole position 1.071 dies després. Precisament va ser a Motegi la darrera vegada que ho va aconseguir, el 19 d'octubre del 2019, al Gran Premi del Japó. Un escenari immillorable perquè Honda recuperi la il·lusió.

"Ha estat massa llarg. Havia d'aprofitar la situació. Em sento molt còmode en aigua, en sec em falta una mica de força encara. M'he arriscat i ha sortit bé. Dono les gràcies a tothom que ha contribuït a fer que pugui estar aquí."

Pecco Bagnaia, Aleix Espargaró i Fabio Quartararo, encara amb ferides de la caiguda a l'Aragó, han estat per sota del que se n'esperava. L'italià, que havia tingut un domini increïble en les darreres curses, no ha estat còmode en cap moment, inclús s'ha vist obligat a canviar de moto. El de Ducati sortirà des de la dotzena posició.

No gaire més endavant hi trobem el líder del Mundial, Fabio Quartararo. El de Yamaha ha tingut un ensurt i el seu temps no ha estat brillant. a més, ha acabat a més d'un segon de Márquez.

Per la seva banda, Aleix Espargaró serà sisè, darrere del seu company d'Aprilia, Maverick Viñales, que ha estat quart.

ARXIVAT A:
Marc Màrquez
Anar al contingut