Joan Laporta, durant la jornada electoral d'avui (Reuters)
Barça

Un comentari de Laporta a una noia desferma la polèmica a les xarxes socials

"Quan tinguis 18 anys, truca'm" li hauria dit Laporta a una jove a les instal·lacions del Camp Nou. La protagonista ha restat importància a l'anècdota.

Redacció Esport3Actualitzat

Sembla que ni en dia d'eleccions la polèmica pugui estar lluny de Can Barça. A poques hores perquè tanquessin els comicis de les eleccions al FC Barcelona, ha saltat la polèmica quan s'ha fet viral un vídeo de Joan Laporta dient a una noia "Quan tinguis 18 anys, truca'm". Un clip que un anònim ha gravat durant aquesta tarda a les instal·lacions del Barça i que ha destapat la caixa dels trons i ha anat corrent com la pòlvora de mòbil en mòbil.

 

 

La protagonista ha fet aquest tuit per aclarir el malentès:

Aquest dilluns al mati, entrevistada a El Matí de Catalunya Ràdio ha dit que encara no sap per què el president del Barça li va dir "quan tinguis 18 anys, truca'm". La jove, que subratlla que ella ja té feina, situa els fets en el context de la broma i diu que no li va molestar la manera com Laporta la va agafar per fer-se la foto:

 

 

 

Elena Fort, de l'equip de Joan Laporta, va sortir en defensa del candidat poc després de la difusió del vídeo, en una entrevista al Tot Gira de Catalunya RàdIo. Explica la seva versió sobre la polèmica de Laporta, que li ha dit a una noia "quan tinguis 18 anys, truca'm":

 

 

ARXIVAT A:
Eleccions Barça
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut