Samuel Umtiti, en una imatge d'arxiu
Barça

Umtiti: "Ara estic millor que quan vaig fitxar pel Barça"

El central francès del Barça espera la seva oportunitat de demostrar que pot tornar a ser un jugador de referència

Actualitzat

El fitxatge de Samuel Umtiti va ser considerat un encert de manera gairebé unànime després del rendiment ofert pel francès en les seves primeres temporades al Barça. No obstant, el reguitzell de lesions que ha tingut el jugador ha fet pensar que mai més podria arribar al nivell mostrat en aquella època. Cinc anys després, Umtiti continua al club convençut que, si en té l'oportunitat, pot tornar a la seva millor versió.

En una àmplia entrevista a Mundo Deportivo, l'internacional francès es mostra convençut que pot tornar a ser un jugador fonamental per a l'equip:

"Estic físicament millor ara que quan vaig arribar al Barça. Espero tenir l'oportunitat de demostrar-ho. Som sis centrals i sé que és difícil jugar ara, però jo soc molt tossut."

Umtiti admet que li van doldre els xiulets dirigits cap a ell durant el Gamper, però que no per això desistirà en el seu objectiu de tornar a triomfar al Barça:

"Em va doldre la xiulada del Gamper, mai vaig pensar que em passaria. Jo m'estimo aquest club i ho faig tot per estar bé. He tingut moments durs per les lesions, però he treballat i m'he entrenat molt fort i la gent no ho sap (...). Ara per mi el més important és jugar aquí perquè és el meu club. Vull triomfar aquí. Em toca continuar entrenant-me, treballar i demostrar que tenim un lloc."

També confirma que va plorar davant Joan Laporta i li va demanar una nova oportunitat.

I no es calla quan se l'acusa d'estar en el Barça només per un bon sou:

"Ningú sap el que he fet i el que faig. Els entrenaments que faig, les dobles sessions ... Sóc un treballador. El futbol és la meva vida, el Barcelona és la meva vida. A la fin havia de treballar més que tothom. com jo no parlo, la gent pensa que no faig res, que estic al sofà tot el dia sense fer res però a casa treballo, i faig un entrenament cada dia ".

ARXIVAT A:
Umtiti
Anar al contingut