Trincao vol demostrar que pot ser un jugador important al Barça (EFE/Quique García)
Barça

Trincao enlluerna en un entrenament amb una jugada de crac

El jugador portuguès, de 20 anys, va mostrar detalls de la seva qualitat en un dels partidets del primer equip a la Ciutat Esportiva Joan Gamper

Francisco Trincao és un dels joves futbolistes del Barça que pot tenir minuts aquesta temporada amb Ronald Koeman. De moment, el jugador portuguès va debutar contra el Vila-real a la lliga i va estar a punt de fer-ho amb gol.

Trincao s'està guanyant l'admiració del vestidor i del cos tècnic blaugrana per la seva habilitat en l'un contra un i la facilitat que té per marxar dels rivals amb la seva velocitat. Unes qualitats tècniques que també és capaç d'exhibir en els entrenaments del primer equip a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

En un vídeo difós pels mitjans oficials del Barça, Trincao, de només 20 anys, va deixar empremta amb una exhibició i una jugada individual digna de qualsevol crac. En un dels partidets d'entrenament, el portuguès es va desfer de Rafinha amb una bicicleta, va desfer-se d'un segon company amb una autopassada i va culminar l'extraordinària jugada amb un xut amb la cama dreta, la seva cama dolenta, que es va topar amb la bona aturada d'Arnau Tenas, el porter del filial.

Anar al contingut