Causic celebra el gol de l'Osasuna (EFE)

Tots els gols de Primera Divisió

Repassa el més destacat dels partits de la vintena jornada de Lliga i mira tots els gols

L'Athletic Club de Bilbao ha remuntat el gol de l'Sporting per acabar guanyant 2-1 i mantenir-se en la lluita dels llocs de la classificació que permeten jugar competició europea. Els asturians han obert el marcador amb un gol de penal de Cop en el minut 27. L'equip de Bilbao s'ha llançat a l'atac. En el minut 50 Muniain ha fet l'empat a 1 i en el 71 Aduriz, de penal, el definitiu 2 a 1. Després d'aquesta derrota l'Sporting continua encallat en les posicions de descens.

Eibar 3 - Deportivo 1

L'Eibar ha guanyat 3 a 1 el Deportivo de La Corunya, un equip que continua aquesta temporada sense guanyar cap partit com a visitant. Els gallecs encara no han guanyat aquest 2017. Els bascos han fet el seu primer gol ben aviat, en el minut 3, amb un xut de Adrián González. El 2 a 0 ha arribat en el minut 14. Adrián ha fet la passada, i Sergi Enrich el gol. El turc Emre Colak ha retallat distàncies quatre minuts més tard. El partit ha embogit i tots dos conjunts han tingut les seves ocasions per marcar. Ha estat l'Eibar, però, qui ha sentenciat amb el gol de Lejeune en el minut 71, aprofitant ara una passada d'Enrich.

Leganés, 0 - Celta, 2

El Celta de Vigo ha celebrat la classificació per a les semifinals de Copa amb una nova victòria en Lliga, aquesta vegada al camp del Leganés. Amb un partit seriós i sense complicar-se la vida, els gallecs han fet els deures amb un gol a cada part, de Lemos, a la primera, i de Guidetti, a la segona. En la classificació, es situen provisionalment en el setè lloc, a només un pas de la Lliga Europa. El Leganés continua sense saber guanyar i es troba en la situació oposada: quart, a un lloc del descens.

Vila-real, 2 - Granada, 0

El Vila-real ha guanyat 2 a 0 el Granada, un resultat que el permet deixar enrere una sèrie de mals resultats des de començaments d'any. Els andalusos, per la seva banda, segueixen sense trobar el camí per sortir de la cua de la classificació. Als 8 minuts, Sansone ha marcat, però el seu gol ha estat anul·lat per fora de joc. El mateix jugador ha enviat al travesser un xut de falta en el minut 20. Poc abans del descans, Bruno Soriano ha fet l'1 a 0 a porta buida en una jugada d'estratègia. Ja en la segona part (minut 73), en un servei de córner, Álvaro ha fet el 2 a 0 amb què ha acabat el partit. La millor ocasió visitant ha estat un xut al pal de Kravets.

Osasuna, 1 - Màlaga, 1

L'Osasuna i el Màlaga continuen sense trencar les seves males ratxes. L'Osasuna encara no ha sumat cap victòria a la Lliga com a local, i el Màlaga no ha guanyat cap partit a fora. Divendres, van empatar a 1. En la primera part, el porter visitant Mario va aturar un penal llançat per Santos. En la segona meitat, el joc va embogir. Causic va avançar els navarresos en el minut 76, però, al cap de tres minuts, Camacho va fer el gol de l'empat.