Futbol

L'Atlètic de Madrid no pot trencar el mur de l'Alabès i empata a Mendizorrotza

El rival del Barça a la Copa i quart a la Lliga començava la jornada a 6 punts dels blaugrana, tercers, una distància que pot augmentar si els de Luis Enrique guanyen diumenge el Betis

Actualitzat

L'Atlètic de Madrid ha empatat a 0 al camp de l'Alabès. El rival del FC Barcelona a les semifinals de la Copa del Rei no ha fet un bon partit i, a més, ha vist com el central José María Giménez s'ha lesionat. L'uruguaià ha estat substituït en el minut 55 amb una lesió muscular en els adductors de la cuixa dreta. Un problema físic que, molt probablement, el deixarà fora del partit d'anada de la Copa contra el Barça, dimecres, 1 de febrer.

Els homes de Diego Simeone no han pogut superar el bon desplegament defensiu de l'Alabès, superior durant molts minuts, tot i que els bascos no han concretat el seu domini en gols. El matx s'ha animat en el tram final, però els jugadors de Mauricio Pellegrino no han sabut aprofitar els seus contraatacs per marcar.

La primera ocasió clara visitant no ha arribat fins al minut 77, quan Gaitán s'ha plantat sol davant de Fernando Pacheco. El porter, però, ha tret una mà miraculosa. En el minut 88, en una nova contra, l'Alabès ha disposat de la seva última bala, una centrada xut de Theo que Moyà ha desviat.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut