WRC

Thierry Neuville s'imposa al Ral·li RACC i Nil Solans acaba vuitè

El català ha fet un gran paper a casa en la primera vegada que competia a la categoria. Sébastien Ogier, quart, haurà d'esperar a la darrera prova per sumar un nou títol mundial

Francesc RosésActualitzat

El pilot belga Thierry Neuville ha estat el guanyador del RallyRACC Catalunya-Costa Daurada que ha acabat aquest diumenge amb el "power stage" de Riudecanyes. El pilot francès Sébastien Ogier s'ha vist superat, fins i tot, per Dani Sordo en la classificació final, i haurà d'esperar al Ral·li de Monza per obtenir el vuitè títol mundial. Avui ha acabat quart, mentre que el seu rival a la general, Elfyn Evans, s'ha classificat segon i, a més a més, li ha tret un punt més perquè ha acabat davant seu en el "power stage".

Dani Sordo ha estat el gran protagonista de la darrera jornada, ja que s'ha imposat en les quatre proves especials disputades, inclòs el "power stage", que li ha permès marcar cinc punts suplementaris. El pilot del RACC ha aconseguit superar Ogier en la classificació i ha ocupat el tercer lloc en el podi. El francès porta ara 17 punts a Elfyn Evans en la classificació del Mundial, de manera que seria campió passi el que passi, si acabés segon en la prova que tancarà el campionat al novembre.

El català Nil Solans, en el seu debut en el Mundial amb un WRC, ha aconseguit situar el seu Hyundai en una meritòria vuitena posició final. Solans s'ha mostrat exultant un cop ha finalitzat el Ral·li RACC Catalunya-Costa Daurada.

"És una experiència brutal, aquests cotxes són espectaculars. Durant tot el cap de setmana ho he anat dient, l'aerodinàmica és brutal, el motor també, el pas per corba és increïble... Suposo que els aficionats ho han gaudit molt, però nosaltres molt més, t'ho puc assegurar."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut