WRC

Neuville continua líder al Ral·li RACC al final de la segona etapa; Nil Solans és vuitè

El Ral·li RACC Catalunya-Costa Daurada pot ser decisiu de cara al campionat mundial, en mans de Sébastien Ogier

Francesc RosésActualitzat

Thierry Neuville continua lider del Ral·li RACC Catalunya-Costa Daurada a l'acabament de la segona jornada. El pilot de Hyundai ha augmentat l'avantatge sobre el segon classificat, Elfyn Evans. Ara li porta més de 16 segons.

El pilot gal·lès pot mantenir aspiracions de cara al titol si, quan acabi la prova catalana, Sébastien Ogier li treu menys de cinc punts. El pilot francès és tercer a la classificació, però es troba a l'abast de Dani Sordo, que ha fet una gran etapa, i es troba a només un segon i dues dècimes del pilot de Toyota.

El Hyundai de Nil Solans
Nil Solans és vuitè a la general (EFE)

Nil Solans ha continuat l'aprenentatge al volant de un WRC i ocupa el vuitè lloc de la general, a menys de 8 segons d'Olivier Solberg, que pilota un Hyundai de nova generació, mentre ell en porta un molt més vell.

Jan Solans, germà de Nil, ha tingut una sortida de pista amb el seu Citroen C3, i ha trencat el radiador, però aquest diumenge podrà prendre la sortida en l'última etapa. Ha estat l'únic dels quatre pilots del RACC que ha hagut d'abandonar. Tambe continua en pista Pepe López, que es catorzè en la general, i ocupa el segon lloc en la categoria WR3.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut