Tenis

Stefanos Tsitsipas sorprèn Albert Ramos, que deixa el Barcelona Open sense representants catalans

La jove promesa del tenis grec ha necessitat només dos sets per superar el tenista mataroní i s'ha classificat per als quarts de final, juntament amb Dominic Thiem, Martin Klizan, Grigor Dimitrov, Pablo Carreño, Roberto Bautista i David Goffin

Actualitzat

Stefanos Tsitsipas, de 19 anys, s'ha erigit en la revelació del Barcelona Open Banc Sabadell en eliminar Albert Ramos en els vuitens de final. El jove jugador grec només ha necessitat dos sets (6-4 i 7-5) i ha deixat el Godó sense representants catalans. Ara, Tsitsipas s'haurà d'enfrontar a un repte més complicat, després de superar Schwartzmann i Ramos, i es veurà les cares amb Dominic Thiem.  

Thiem és el primer top 10 a classificar-se per als quarts de final del Barcelona Open Banc Sabadell. El tenista austríac, setè jugador mundial i tercer cap de sèrie al Godó, s'ha desfet de l'eslovac Jozef Kovalik en dos sets: 7-6 (7-5) i 6-2. Com en l'estrena davant Jaume Munar, Thiem ha anat de menys a més.

També s'ha assegurat un  lloc en els quarts de final Martin Klizan, el botxí de Novak Djokovic en la ronda precedent. El tenista eslovac, número 140 del món i procedent de la fase prèvia, ha superat als vuitens de final Feliciano López en dos sets: 6-1 i 6-4. El seu pròxim rival serà Rafa Nadal, que s'ha desfet sense problemes de Guillermo García López (6-1 i 6-3).

Un altre dels favorits que ja és als quarts de final és el búlgar Grigor Dimitrov, cap de sèrie número dos del torneig, que s'ha desfet del tunisià Marek Jarizi en un agònic duel per 5-7, 6-3 i 7-6. Jarizi, número 88 del rànquing mundial, ha desaprofitat dues pilotes de partit i ha acabat cedint en el desempat del tercer set després de 2 hores i 49 minuts d'intensa lluita. Dimitrov s'enfrontarà ara a Pablo Carreño, que ha hagut de suar de valent per guanyar el francès Adrian Mannarinno en tres sets per 6-2, 4-6 i 7-6.

Els quarts de final els completaran el castellonenc Roberto Bautista, que s'ha imposat a Pablo Andújar (6-4 i 6-1) i s'enfrontarà al belga David Goffin, que ha hagut de remuntar un set en contra davant del rus Karen Khatxanov (2-6, 7-6 i 6-0).

ARXIVAT A:
Barcelona Open
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut