Thiagus Petrus seguirà al Barça fins al 2023 (@FCBhandbol)
Handbol

Thiagus Petrus s'opera d'una lesió al colze esquerre i estarà entre sis i vuit setmanes de baixa

Al jugador brasiler del Barça Lassa li han extret unes calcificacions intraarticulars i espera estar recuperat a temps per disputar els Jocs Panamericans amb la seva selecció

Actualitzat

El jugador del Barça Lassa d'handbol Thiagus Petrus ha estat operat aquest dijous d'una lesió al colze esquerre i estarà de baixa entre 6 i 8 setmanes. Al brasiler li han extret unes calcificacions intraarticulars, i l'operació ha anat a càrrec del doctor Jordi Font i sota la supervisió dels Serveis Mèdics del FC Barcelona.

Thiagus Petrus va arribar l'estiu passat al conjunt blaugrana amb el cartell d'especialista defensiu i s'ha consolidat com un dels fixos al centre de la defensa en els esquemes de Xavi Pascual.

El "22" blaugrana espera estar recuperat a temps per disputar els Jocs Panamericans amb la selecció del Brasil, que es disputen a Lima (Perú) entre el 24 de juliol i el 5 d'agost. Un cop acabi la seva participació en els Panamericans, Petrus s'incorporarà a la disciplina del Barça per començar la pretemporada.

Anar al contingut