Ter Stegen repassa l'actualitat blaugrana en una entrevista a uefa.com (REUTERS)
Barça

Ter Stegen: "Jugar la Champions és la recompensa al meu treball"

El porter alemany del Barça assegura en una entrevista a uefa.com que quan sona l'himne de la Lliga de Campions se li posa "la pell de gallina" i reconeix que la seva adaptació a un nou club i una nova ciutat ha estat "un gran canvi"

Actualitzat

El porter del F. C. Barcelona Marc-André Ter Stegen considera "una recompensa" al seu treball poder disputar la Lliga de Campions i també haver arribat a la final de la Copa del Rei, competicions en què és titular en detriment de Claudio Bravo, indiscutible a la Lliga. "Entrar i sortir de l'equip i no jugar tots els partits és part del desenvolupament d'un jugador, i m'alegro de poder disputar la Lliga de Campions i que estiguem a la final de la Copa del Rei. Aquesta és la recompensa al meu treball", ha declarat en una entrevista a uefa.com.

Ter Stegen, que reconeix que quan sona l'himne de la Champions se li posa "la pell de gallina" perquè es tracta d'"una competició especial, creu que l'eliminatòria contra el Bayern de Munic arriba "en un bon moment" per a l'equip. "No m'agrada pensar tan a llarg termini, però si anem pas a pas i mantenim la concentració, també a la Lliga, llavors tenim una bona oportunitat", ha destacat.

Pel que fa a la seva situació personal, el porter alemany reconeix que ha estat "un gran canvi" per a ell adaptar-se "a un estil diferent de joc" en el Barça i també a una ciutat molt més gran que la petita Mönchengladbach. "És la meva primera vegada fora de casa, i sí, ha estat un gran canvi, amb una cultura diferent. És una cosa completament nova a què jo no estava acostumat. Aquí no només el futbol és fantàstic, sinó tot el que l'envolta", ha sentenciat.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut