Javier Tebas ha estat proclamat nou president de la Lliga (Reuters)
Futbol

Tebas: "El més greu a Mestalla va ser el llançament de l'ampolla, però no em va agradar l'actitud d'alguns jugadors"

El president de la Lliga condemna el llançament d'una ampolla al cap de Neymar durant el partit entre el València i el Barça, tot i que assegura que no li van agradar determinades actituds d'alguns jugadors en el tram final

Actualitzat

El president de la Lliga, Javier Tebas, ha assegurat abans de l'inici de la gala dels premis del campionat, que es fa aquest dilluns a València, que el més greu del partit del passat dissabte a Mestalla va ser el llançament d'una ampolla per part d'un aficionat que va impactar al cap de Neymar, però al mateix temps ha matisat que no li van agradar determinades actituds d'alguns jugadors.

"Cal anar per ordre i el primer i el més greu és el llançament de l'ampolla. És el més greu que va passar, i alguna conducta d'alguns jugadors no és la que a mi m'agradaria", ha explicat.

El màxim dirigent de l'LFP no ha volgut aclarir a quines accions es referia concretament, però sí que les ha situat en el tram final del partit. "El que va passar al final no em va agradar", ha insistit. "Fa uns anys ja vaig reprovar una conducta de Cristiano Ronaldo amb un àrbitre en un camp i el que han d'intentar els jugadors és mantenir la màxima esportivitat. Alguna conducta no m'ha agradat", ha reiterat.

Tebas no ha volgut assenyalar si es planteja establir sancions a jugadors que provoquin al públic i ha apuntat que "això ho ha de reflectir l'àrbitre en l'acta". "Si a Espanya tinguéssim el tema dels vídeos, igual aquesta jugada la podria reinterpretar després el Comitè de Competició", ha afegit.
 

Anar al contingut